Open

Voor alle merken en modellen

Maak gemakkelijk online uw afspraak

Welkom bij Carteam Garagebedrijf Van Den Bergh

Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Garagebedrijf Van Den Bergh is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Hollandscheveld en omstreken, gegarandeerd vakwerk!

team egel
Carteam Garagebedrijf Van Den Bergh

Alle merken En alle types

Bij Carteam Garagebedrijf Van Den Bergh in Hollandscheveld vindt onderhoud plaats aan alle merken en types auto: Goed en snel onderhoud tegen een voordelig tarief. Wij verzorgen het complete onderhoud van je voertuig, van APK tot reparaties, en bijvoorbeeld banden, uitlaten, trekhaken en elektronische diagnose. Ben je van mening dat je auto aan onderhoud toe is? Kom dan vooral naar Carteam Garagebedrijf Van Den Bergh! Benieuwd naar een prijsinschatting? Maak dan snel een afspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam acties

Dit is wat klanten over ons zeggen

Chantal Oosterga
Chantal Oosterga
Goede service bij Garagebedrijf Van den Bergh. In samenwerking met Autobedrijf Kamphof. Werd onze auto na de kerst hier opgehaald. Helaas na dag 1 was het probleem groter en werd de auto de dag erna weer opgehaald en dezelfde dag nog gemaakt en terug gebracht. Vriendelijk personeel en reageert snel ! Zeker aanrader als bedrijf voor goede service !
Ken sah
Ken sah
Een Grandland X gekocht Prijs kwaliteit verhouding is perfect en we kregen een eerlijke inruil waarde terug voor onze auto .. Zeker een bezoekje waard Wij wensen deze mannen dan ook goede zaken toe.. En wellicht tot ziens. Groeten Kenan
Sandie Haan
Sandie Haan
Goede service, vriendelijk personeel. Ze hebben ons goed uit de brand geholpen met een kapot raam
Henri Tichelaar
Henri Tichelaar
Zeer betrouwbare garage👌
Bekijk beoordelingen